دانلود پروژه طراحی بالابر

دانلود پروژه طراحی بالابر دانلود پروژه طراحی بالابر

دسته : مکانیک

فرمت فایل : word

حجم فایل : 24724 KB

تعداد صفحات : 81

بازدیدها : 416

برچسبها : پروژه طراحی بالابر

مبلغ : 6000 تومان

خرید این فایل

دانلود پروژه تحقیقاتی بررسی طراحی آسانسور یا بالابر

در پروژه ی دانلوی حاضر به بررسی طراحی بالابر (آسانسور) پرداخته شده است. در زیر به معرفی تحقیق حاضر میپردازیم.

بالابر دستگاهی است که برای جابجایی اشخاص یا کالا، بین طبقات ساختمان بوده و در طبقات مشخصی عمل می نماید. دارای کابینی (کفی) است که ساختار، ابعاد و تجهیزات آن به اشخاص یا بار به سهولت اجازه جابجایی می دهد و با هدایت ریلهای منصوبه عمودی به بالا و پایین حرکت می کند.

در یک دید کلی بالابر ها شامل دو دسته الکتریکی و آسانسورهای هیدرولیکی است که در نوع اول عامل حرکت موتور الکتریکی است و در نوع دوم جک هیدرولیک استفاده می شود.

پارامترهای اصلی بالابر شامل بار نامی، سرعت، وسعت عمل و حجم اشغال شده است که به همراه دیگر مشخصات فنی مورد نظر باعث طراحی یک بالابر می شود.

بالابرها بر اساس نوع کاربرد و حجم کار و محلی که می خواهیم از آن استفاده کنیم و بسیاری از پارامترهای دیگر به شکل های مختلف ساخته می شوند که به بعضی ا ز پر کاربرد ترین آ نها در زیر اشاره می کنیم.

بالابر مغازه

این نوع بالابر که هدف اصلی در این پروژه است در ذیل آورده شده است که خود به انواع مختلفی با توجه به محل قرار گیری موتور، مکانیزم انتقال قدرت و ظرفیت بار تقسیم می شود. به عنوان مثال برای انتقال قدرت با توجه به ظرفیت بالابر می توان ازچرخ زنجیر یا پولی و تسمه و یا جعبه دنده استفاده کرد.

تحلیل و طراحی بالابر

طراحی و تحلیل کفی

در طراحی کفی بدلیل آنکه مسئله نا معین می باشد، ناچار به حل مسئله از طریق نرم افزار های تحلیلی و المان محدود می باشیم. در این پروژه برای تحلیل کفی از نرم افزار ANSYS استفاده می کنیم. این کار چندین مزیت دارد:

1. پیدا کردن بهترین پروفیل

2. پیدا کردن خطرناک ترین حالت بارگذاری

3. پیدا کردن خطرناک ترین محل های اعمال تنش

4. رفع محل های ماکزیمم تنش و بهینه کردن شکل

5. پیدا کردن مناسب ترین حالت برای تحمل بار

در این پروژه در مراحل فوق چندین حالت مختلف برای طراحی کفی تحلیل شد و کفی فوق به دلایل ساده تر بودن، سادگی در ساخت، سبک تر بودن، کم هزینه تر بودن، نزدیک تر بودن به واقیعت و کاربرد مغازه ای، تحمل بیشتر نیرو و تنش، انتخاب و تحلیل شد و نتایج خوبی داد.

در طراحی این کفی به نکات زیر دقت شده است:

1. این کفی می تواند بر روی سطح همکف به صورت کامل فرود آید و نیازی به ایجاد گودال و ... نیست، که از نظر ظاهری و امنیت بسیار حائز اهمیت می باشد.

2. این کفی دارای 2 بازو است که کفی را به دیواره متصل می کند، در ضمن این بازوها طوری طراحی شده اند که از طول آن ها بهترین بهره برده شود.

3. پروفیلی که برای کفی انتخاب شده یک قوطی با ابعاد 80*40 است که 40 در راستای افقی و 80 در راستای عمودی می باشد، تا از ممان این پروفیل بهترین بهره را برای تحمل بار و گشتاور اعمالی ببریم، همچنین این پروفیل دارای بیشترین اختلاف بین اندازه طول و عرض بین مقاطع قوطی شکل می باشد تا نسبت به وزن و شکل پروفیل، بهترین ممان را داشته باشیم.

4. در طراحی این کفی از یک ورق به ضخامت 3mm استفاده شده که هم می تواند بار تحمل کند و هم بار را پخش می کند وهمچنین تاثیر ورق کفی در تحلیل نیرویی وتنش اعمال شده است .

5. در این طراحی سیم بکسل ها به فاصله ی 10 Cm از کناره ی دیوار ه ها قرار داده شده است تا کفی در موقع اعمال بار خارج از مرکز تعادل بهتری داشته باشد.

6. در این کفی از چهار یاتاقان استفاده شده است که در چهار گوشه ی دیوار ه قرار داده می شوند تا حداکثر استفاده از طول دیوار شود و کمترین بار به یاتاقانها اعمال شود چون هر چه طول بازوی گشتاور زیاد شود نیروی گشتاور گیری کمتر می شود.

7. در طراحی این کفی از قوطی که بسیار ساده و در دسترس است استفاده شده است و حداکثر سادگی و کار آمدی به کار برده شده است تا در ساخت این کفی مشکل خاصی ایجاد نشود.

نهایتا با کمک دلایل فوق و تحلیل المان محدود نرم افزار ANSYS و امتحان پروفیل های مختلف و تغییر دادن پروفیل به پروفیلی که بهترین جواب را در تحلیل ها می دهد به نتایج زیر دست یافتیم...

فهرست مطالب

فصل اول: کلیات

فصل دوم: تحلیل و طراحی

فصل سوم: طراحی و انتخاب سیم بکسل

فصل چهارم: انتخاب موتور و طراحی گیربکس بالابر

فصل پنجم: طراحی شفت و خار و یاتاقان

فصل ششم: طراحی ریل و غلتک

فصل هفتم: نقشه های مهندسی قطعات:

فصل هشتم: ضمایم و مراجع

مراجع

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید