مقاله حسابداری پایداری سازمانها

مقاله حسابداری پایداری سازمانها مقاله حسابداری پایداری سازمانها

دسته : حسابداری

فرمت فایل : word

حجم فایل : 10 KB

تعداد صفحات : 25

بازدیدها : 464

برچسبها : حسابداری پایداری مقاله اختصاصی

مبلغ : 40000 تومان

خرید این فایل

دانلود مقاله بررسی حسابداری پایداری مزایا و اهداف آن و گزارش دهی مبنتی بر پایداری در سازمان ها

مقاله حاضر به بررسی حسابداری پایداری و نقش و اهمیت آن در سازمان ها می پردازد. در این مقاله به مطالبی چون: چالشها، مزایا، اهداف و اهمیت حسابداری پایداری، ابزارها و شاخص های آن، گزارشهای سرمایه گذاری اجتماعی و مسئولیت اجتماعی، چارچوب حسابداری پایداری و معرفی سازمانهای استانداردهای جهانی اشاره شده است و در نهایت با نتیجه گیری کلی مقاله به اتمام می رسد. در این مقاله از منابع مختلفی استفاده شده است که همگی در متن آن آورده شده است.

بخشهایی از متن مقاله

ایجاد یک سازمان تاب آور مستلزم درک و پاسخ به طیف وسیعی از خطرات است که اغلب تحت عنوان گستره پایداری به آن اشاره می شود.

حسابداری پایداری به عنوان یک رویکرد مهم در حوزه حسابداری شناخته می شود که بر اهمیت حفظ تعادل بین ابعاد مختلف توسعه، مانند زیست محیطی و اجتماعی تأکید دارد. در این رویکرد، علاوه بر اهتمام به ابعاد مالی، ابعاد اجتماعی و زیست محیطی نیز در فعالیت های مالی و اقتصادی یک سازمان مدنظر قرار می گیرند. هدف اصلی حسابداری پایداری، حیات بلند مدت کسب و کارها و مدیریت و تعزیر تأثیرات آنها بر جوامع و محیط زیست است. این رویکرد در تصمیم گیری های مدیریتی تأثیرات طولانی مدت و تعهدات اجتماعی و زیست محیطی را در نظر می گیرد.

حسابداری پایداری مطابق با مفهوم سه گانه TBL می بایست تاثیر اقتصادی، اجتماعی، و زیست محیطی سازمان را که پیش نیاز بقاء شرکتها می باشد را بیان کند. ...

اهمیت و اهداف حسابداری پایداری

حسابداری پایداری به عنوان یکی از مفاهیم مهم در حسابداری، به تدریج در سال های اخیر به عنوان یک مفهوم کلیدی در سازمان ها و جامعه شناخته شده است. حسابداری پایداری به معنای ارائه گزارش های مالی و عملکردی سازمان ها با تأکید بر عوامل محیطی، اجتماعی و اقتصادی است که تأثیر آن ها بر عملکرد سازمان را بررسی می کند.

به عبارت دیگر، حسابداری پایداری به دنبال ارائه گزارش هایی است که نه تنها به مالکان سازمان، بلکه به جامعه نشان دهنده عملکرد پایدار سازمان در زمینه های مختلف مانند مسئولیت اجتماعی، حفاظت از محیط زیست، رعایت حقوق کارگران و... است.

حسابداری پایداری شرکتها، با دیدگاهی متفاوت، پاسخگویی به ذینفعان را برای رفع نیازهای نسل های آینده و در عین حال پاسخگویی به نیازهای نسل کنونی می طلبد. در این راستا مدل های زیادی توسط محققین پیشنهاد و ارائه شده است که هر کدام طرفداران و منتقدان زیادی دارند. منتقدان، چالش های گزارش دهی مبتنی بر پایداری؛ را ابهام، پیچیدگی و نبودِ تعریف روشن و قابل درک از توسعه پایدار می دانند. آنها همچنین می گویند یکی از مشکلات اصلی این مدل ها ارتباط پایداری و اهداف تجاری شرکت برای به حداکثر رساندن رشد سرمایه و منافع سهامداران و ذینفعان است. علاوه بر این، استفاده از سیستم های حسابداری سنتی اندازه گیری اثرات خارجیِ عملیاتِ یک سازمان را دشوار می سازد.

در قرن بیست و یکم، فرآیند گزارش دهی کسب و کار به جای تمرکز بر سهامداران، تمایل به پاسخگویی به نیازهای طیف گسترده ای از ذینفعان دارد و بر این اساس، گزارش دهی پایداری ایجاد شده است. بر اساس گزارشگری پایداری، حسابداری پایدار مستلزم توجه به سیستم های مختلف اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی در داخل و خارج سازمان، در حال و آینده است. ...

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید