تحقیق جاذبه جنسی روانکاوان نسبت به مراجع ppt

تحقیق جاذبه جنسی روانکاوان نسبت به مراجع ppt تحقیق جاذبه جنسی روانکاوان نسبت به مراجع ppt

دسته : -پاورپوینت

فرمت فایل : powerpoint

حجم فایل : 350 KB

تعداد صفحات : 10

بازدیدها : 174

برچسبها : جاذبه جنسی جذابیت جنسی روانکاوی مراجع

مبلغ : 7000 تومان

خرید این فایل

دانلود پروژه تحقیقاتی جاذبه جنسی روانکاوان نسبت به مراجعه کنندگانشان با فرمت پاورپوینت

معرفی پروژه تحقیقاتی جاذبه جنسی روانکاوان نسبت به مراجعه کنندگانشان با فرمت پاورپوینت

بخشهایی از متن پاورپوینت

علیرغم اینکه اطلاعات زیادی که در رابطه با رابطه صمیمی بین روانکاوان و مشتریان شان وجود دارد اما در حال حاضر اطلاعات مستندی در رابطه با ماهیت، چگونگی و نتایج اینگونه روابط وجود ندارد. پژوهش حاضر بر روی 575 روانکاو انجام شده است. بر اساس نتایج این تحقیق 87% کلیه روانکاوان (95% مردان و 76% زنان) وجود چنین رابطه ای را در قبال مراجع خود تایید کردند. اما فقط تعداد اندکی (9 % مردان و 3 درصد زنان) روانکاوان گزارش کردند که اینگونه روابط وارد حوزه ی عملی شده است. بر اساس این تحقیق بیشتر روانکاوان (63%) بعد و در حین چنین روابطی به شدت احساس اضطراب، گناه و آشفتگی کردند. بر همین اساس حدود 90% از شرکت کنندگان تحقیق اظهار داشتند که در مورد مدیریت و حل و فصل چنین احساساتی هیچ گونه آموزشی قبل و بعد از تحصیل دریافت نکردند.

اهداف تحقیق

1. بررسی ابعاد و نتایج این گونه رابطه بر روند معالجه بیماران

2. بررسی تاثیر اینگونه روابط بر شرایط شغلی و حرفه ای روانکاوان و روانشناسان

3. بررسی تبعات اخلاقی این کونه روابط در اجتماع و تاثیر ان بر حرمت و اهمیت تبعات در جامعه

4. جستجوی راه حل های مناسب هم در قبال بیماران و هم روانکاوان و روان شناسان

فهرست مطالب پاورپوینت

چکیده

اهداف تحقیق

پیشینه تحقیق

نتایج 8 مطالعه در سطح ملی

مشخصات نمونه حاضر در این مطالعه

جاذبه جنس روانشناسان به مشتریان زن و مرد

آمار توصیفی تعداد توجه جنسی به مشتریان

دلایل امتناع روانشناسان از ادامه رابطه جنسی با مشتریان

خصوصیات مشتریانی که برای روانشناسان جاذبه جنسی داشتند

مطالعه آزاد

توجه! متن زیر الزاما ارتباطی با پاورپوینت دانلودی ندارد ولی قابل استناد و معتبر است.

مبانی نظری جذابیت جنسی

ظاهر فیزیکی، به ویژه چهره، در تعاملات اجتماعی از دسترس پذیرترین اطلاعات شخصی است. کلیشه زیبایی برابر با خوبی؛ فرض می کند که افراد جذاب ویژگی های مثبتی دارند. اما تحقیقاتی (Gross & Crofton, 1977) نشان داده اند که این رابطه می تواند دوطرفه باشد: هرچه فردی را بیشتر دوست داشته باشیم، او را جذاب تر می بینیم. پژوهش های دیگر نیز تأثیر ویژگی های شخصیتی بر ادراک جذابیت فیزیکی را تأیید کرده اند (Kniffin & Wilson, 2004; Lewandowski et al., 2007).

مطالعه ای (González- lvarez, 2017) نشان داد که مردان و زنان در تأثیر قضاوت های اخلاقی بر جذابیت جنسی تفاوت دارند؛ مردان کمتر از زنان، جذابیت افراد را تحت تأثیر قضاوت های اخلاقی قرار می دهند. این یافته با مطالعاتی همخوانی دارد که نشان می دهند مردان بیشتر به جذابیت فیزیکی اهمیت می دهند (Furnham, 2009)، تمایل جنسی قوی تری دارند (Lippa, 2009)، و در انتخاب شریک برای رابطه کوتاه مدت کمتر گزینشی هستند (Schmitt, 2005). برخی پژوهشگران این تفاوت ها را ناشی از تفاوت های زیستی و راهبردهای تکاملی می دانند (Buss, 2007).

بر اساس یافته های González- lvarez (2017)، مردان در نگاه اول نسبت به یک زن غریبه کمتر تحت تأثیر قضاوت های اخلاقی قرار می گیرند، در حالی که زنان در ارزیابی جذابیت یک مرد غریبه بیشتر به این عوامل توجه می کنند (ص. 6). این پدیده اکنون در واکنش به چهره های مصنوعی نیز مشاهده شده است. چنین تفاوتی با دیدگاه تکاملی درباره رفتارهای جنسی همخوانی دارد (Buss, 2007)، زیرا تفاوت میان زنان و مردان در مسئولیت های زیستی مرتبط با تولیدمثل (مانند بارداری و شیردهی) منجر به تفاوت در شیوه های انتخاب شریک می شود. مطالعات بین فرهنگی نشان داده اند که مردان نسبت به زنان تمایل بیشتری به روابط گذرا دارند و در برخورد با افراد غریبه سخت گیری کمتری نشان می دهند (Clark & Hatfield, 1989؛ Schützwohl et al., 2009)، درحالی که زنان معمولاً انتخاب گرتر هستند.

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید