مقاله نقش مثبت نگری در بهداشت روان

مقاله نقش مثبت نگری در بهداشت روان مقاله نقش مثبت نگری در بهداشت روان

دسته : روانشناسی و علوم تربیتی

فرمت فایل : word

حجم فایل : 80 KB

تعداد صفحات : 18

بازدیدها : 193

برچسبها : مثبت نگری مثبت اندیشی بهداشت روان

مبلغ : 4000 تومان

خرید این فایل

دانلود مقاله تحقیقاتی روانشناسی بررسی نقش مثبت نگری و مثبت اندیشی در بهداشت و سلامت روان

معرفی مقاله نقش مثبت نگری در بهداشت روان

بخشهایی از متن مقاله

اثرات مثبت اندیشی در بهداشت روان

در دنیای لجام گسیخته کنونی، که مادیات همه چیز را تحت الشعاع قرار داده است،عواطف، احساسات و بشردوستی و نوع پرستی می رود که به فراموشی سپرده شود. در دنیایی که فقر و تنگدستی، جنگ و خونریزی، فساد و تباهی هر روز رو به افزایش است؛ چیزی جز پشتوانه معنوی، مثبت اندیشی، جز تغییر و تحول درونی نمی تواند بشر را از این همه نابسامانی و از هم گسیختگی و از هم پاشیدگی های روانی نجات دهد.اما سؤال اینجاست که مثبت اندیشی مقوله روان شناختی است یا جامعه شناختی؟ آیا ویژگی های فردی موجب شاخص ها و معیارهای مثبت نگری است یا این که فضا و شرایط اجتماعی است که ما را به مثبت نگری رهنمون می کند؟ در این مقاله سعی شده است هم رویکرد روانشناختی و هم رویکرد جامعه شناختی مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرد.

مثبت اندیشی از نظر روان شناسی

زندگی سرشار از نعمت ها و ثروت های نامحدود است. همه انسان ها حق و اختیار دارند در زندگی موفق شده و با شادمانی و نشاط زندگی کنند، ولی دستیابی به شادی و شادابی و موفقیت در هر زمینه، فقط به همت و تلاش افراد بستگی دارد، هیچ کس جز خود شخص نمی تواند موفقیت ها و شادابی ها یا غم ها و شکست ها را برای خویشتن فراهم سازد. چگونه است که گروه اندکی، احساس خوشبختی و سعادت می کنند،...

دین درمانی و کاربرد مثبت نگری اسلامی در روان درمانگری

روان درمانگری، از دیدگاه های مختلف، به ویژه دیدگاه اسلامی، موضوعی پیچیده است و ابعاد و شیوه های گوناگونی دارد. در عصر حاضر با توجه به رشد و افزایش نابه سامانی های روانی و اجتماعی، گرایش به دین درمانی، حتی در میان جوامع غربی شتاب بیشتری یافته است. تاکنون در زمینه روان درمانی در اسلام، پژوهش های مناسبی انجام نشده است. دکتر خدایاری فرد، استاد رواشناسی و علوم تربیتی، طی مقاله ای که در پی می آید، تنها به تشریح یکی از رویکردهایی که به نظر، در روان درمانگری از نگاه اسلام، دارای اهمیت ویژه باشد، پرداخته است.

این رویکرد شناخت نقاط قوت افراد به عنوان یک روش درمانی است که فرد را تشویق می کند تا تجربه های مثبت و خوب خود را بازشناسد و نقش آنها را در افزایش احترام به خود و ارتقای عزت نفس بازیابی، و توانایی شناخت جنبه های مثبت دیگران را نیز کسب کند.

در این مقاله، مراحل اجرایی درمان مراجعان با روش مثبت نگری تشریح شده و کارآیی آن در روان درمانی فردی برای افراد افسرده و در خانواده درمانی برای ناسازگاری های خانوادگی و هم چنین اختلال های شخصیتی بیان شده است...

فهرست مطالب مقاله

اثرات مثبت اندیشی در بهداشت روان

مثبت اندیشی از نظر روان شناسی

مثبت اندیشی از نظر جامعه شناسی

دین درمانی و کاربرد مثبت نگری اسلامی در روان درمانگری

مثبت نگری در پژوهش های غربی

مثبت نگری در اسلام

تاثیر افکار مثبت و منفی

منبع : ندارد

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید